Elintarvikealan ja lähiruoan toimialapäivä 8.12.2015 Helsingissä

23.11.2015 Ajankohtaista | Kirjoittanut: hallinta

Leipää ja lähiruokaa -toimialapäivässä käsitellään aamupäivällä lähiruoka-asiaa yleisesti ja se on ensimmäinen lähiruokatoimijat kokoava laaja valtakunnallinen lähiruokafoorumi. Iltapäivällä puhutaan elintarviketoimialan tilanteesta, ja julkistetaan Leipomoteollisuuden toimialaraportti ja elintarvikealan pk-toimialabarometri. Lisäksi kuullaan yrittäjän sekä Leipuriliiton ajatuksia alan haasteista ja mahdollisuuksista. Leipomoalan kasvumahdollisuuksia naapurimaissa valottaa Finpron katsaus.

Tilaisuus on maksuton ja sitä voi seurata myös webcasting-lähetyksenä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu:

http://www.aitojamakuja.fi/blogi/wp-content/uploads/2015/11/Leipää-ja-lähiruokaa_ohjelma.pdf