Arktisuus elintarvikeviennin mahdollisuutena

16.11.2016 Ajankohtaista | Kirjoittanut: Taina

Suomen vientiyritysten määrä on kasvanut ja ulkomaille ovat suunnanneet erityisesti pk-yritykset. Yhä useampi uusista vientiyrityksistä on pieni ja tekee kausiluonteista tai pienimuotoista vientiä. Pk-yritykset hakevat ulkomailta uusia markkinoita sekä kannattavuutta.

Yrittäjä, pohditko, olisiko vienti mahdollisuus?

Tarvitsetko vientituotteellesi tai paikalliselle matkailutuotteellesi tarinan?

Miten kotimaan markkinoilta siirrytään vientiin?

arktinen-maapallo

Arktisuus elintarvikeviennin mahdollisuutena -seminaarissa Mikkelissä 16.11. kuullaan, kuinka Suomen ääreviä olosuhteita voidaan hyödyntää viennissä sekä matkailussa.

Osallistujilla on mahdollisuus keskustella vientiin liittyvistä kysymyksistä vientiklinikoilla, joilla asiantuntijat ovat tavattavissa päivän aikana. Seminaarissa kuullaan myös yritysten edustajien kokemuksia matkasta vientimarkkinoille. Lisäksi seminaarissa kerrotaan, mitkä ovat tämän päivän kiinnostavat elintarvikkeiden vientimarkkinat. Seminaarin ohjelma: https://www.lyyti.fi/p/arktisuus/fi/ohjelma

Lisätietoa arktisesta ruoantuotannosta ja sen hyödyntämisestä: http://www.arcticfoodfromfinland.fi/

Kaikki päivän esitysmateriaalit on löydettävissä osoitteesta http://www.arcticfoodfromfinland.fi/ kohdasta Aineistoja – Seminaarimateriaali Mikkeli 16.11.2016. Sivuilta löytyy myös videotallenteet seminaarin esityksistä.

Arktisuudesta elintarvikeviennin kärki (ARVI) –hanke on Luonnonvarakeskuksen, Ruokatieto Yhdistys ry:n ja Reilua.fi:n toteuttama. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.