Asiakasymmärrys tärkeässä asemassa kansainvälistymisessä

21.11.2023 Ajankohtaista, Tapahtuma | Kirjoittanut: Taina

Kansainväliset markkinat tarjoavat eteläsavolaisille yrityksille hienoja mahdollisuuksia. Joskus voi kokeille kepillä jäätä ja lähteä sokkotreffeille markkinoille, ja löytää hyvän kumppanin, mutta viisainta olisi selvittää ennakkoon kohdealueen markkinoita. Mikä olisi paras jakelukanava, millaisessa pakkauksessa tuotteeni tulisi olla entä olisiko koemarkkinointiin saatavissa jotain tukea?

Tällaisiin asioihin keskityttiin Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä -seminaarissa lokakuun lopulla Mikkelissä. Asiantuntijoina tilaisuudessa oliva Niina Hietalahti Nordic Breakfastista, Jukka-Pekka Inkinen Fennopromosta ja Karoliina Tilaeus Etelä-Savon ELY-keskuksesta. Yrittäjänäkökulmaa kasvuun toi Timo Hyöppinen Serviinistä.

Lue lisää tilaisuuden annista tästä blogi-tekstistä.