Digitaalinen markkinointi ja sen hyödyntäminen – koulutus- ja demotilaisuus

Päiväys ja aika
03/04/2019
13:00 - 15:00


Digitaalinen markkinointi ja digitaalisuuden hyödyntäminen ruoan alkuperän kertomisessa ovat aiheina kolmessa koulutus- ja demotilaisuudessa Etelä-Savossa. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaista asiaa digitaalisuudesta sekä päästään käytännössä tutustumaan Digillä dialogia – hankkeessa yhdessä pilottiyrittäjien kanssa työstettyyn ruoka-alan sivustoon. Sivustolle yrittäjät voivat helposti tuottaa materiaalia viestiäkseen ruoan alkuperästä ja käytöstä. Tieto löytyy näppärästi QR-koodin avulla.

Digitaalinen markkinointi ja sen hyödyntäminen – koulutus- ja demotilaisuus järjestetään keskiviikkona 3.4. klo 13-15 Ravintolan Hilpeä Hospodarissa, Savontie 9, Pieksämäki

Ohjelmassa:

Tuoreet eväät digitaaliseen markkinointiin, tutkimuspäällikkö Juho Pesonen, Itä-Suomen yliopisto

  • digitaalisen markkinointipaketin suunnittelun pienelle- ja keskisuurelle yritykselle
  • digitaalisen markkinoinnin, erityisesti sosiaalinen median, hyödyntäminen liiketoiminnassa

 

Käydään läpi uusia tapoja ylläpitää tuottajan ja kuluttajan vuorovaikutusta, kuinka QR-koodit liittyvät asiaan, mitä näiden uusien tapojen käyttöönotto vaatii ja esitellään Digillä dialogia -hankkeen kokeilujen tuloksia, projektipäällikkö Juha-Pekka Ontronen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilujen vuoksi tarvitaan ilmoittautuminen 28.3.2019 mennessä. Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta: projektipäällikkö Juha-Pekka Ontronen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, p. 040 198 1498

Tilaisuuden järjestävät Digillä dialogia – ruokatuottajien ja asiakkaiden kohtaaminen -hanke ja KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta -hanke.