Elintarvikeviennin kohdemaana Kiina – miniseminaari

Päiväys ja aika
01/02/2018
12:00 - 16:00


Millaisille yrityksille Kiina sopii, mihin jakelukanaviin ja
millä tuotteilla idän jättimarkkinalle voi pyrkiä

Markkinaselvitysmatka ja työpajat keväällä 2018

Kiina muodostaa maailman suurimman markkina-alueen, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Menestyminen Kiinassa vaatii tarkkaa kohdeasiakkaiden fokusoimista, perehtymistä maakulttuuriin, lainsäädäntöön ja maahantuonnin vaatimuksiin.

Tule syventämään Kiina-tietouttasi ja tutkimaan, onko maa potentiaalinen kohdemarkkina yrityksellenne. Finnish Food Innovations –ohjelma ja Arktisuus-hanke järjestävät Fact finding –matkan 13.–19.5.2018 Shanghaihin ja SIAL China –messuille. Lisäksi järjestetään infotilaisuus ja kolme työpajaa Helsingissä. Matka ja tilaisuudet on suunnattu elintarvikealan pk-yrityksille, jotka haluavat lisätietoa markkinasta ja arvioivat liiketoimintamahdollisuuksiaan Kiinassa.

KIINA-miniseminaari 1.2. klo 12–16. Arktista ruokaa Suomesta Kiinan markkinoille – Ideoita markkinoiden avaamiseen ja viestintään
INTRO-työpaja 27.3. klo 12–16, Regulaatio, vientiluvat, IPR-suojaukset
IDEAFLOW-työpaja 26.4. klo 9–16, Jakelutiet, tuotekehitys ja pakkaus
INNOVATIONS GO-työpaja 7.6. klo 9–16, Matkan tulokset, jatkotoimenpiteet ja verkostoituminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä

Tilaisuudet järjestetään Flavour Studiolla, Teurastamon Kellohallissa, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki (Tukkutori). Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone