Elintarvikeviennin kohdemaana Kiina – miniseminaari

Päiväys ja aika
01/02/2018
12:00 - 16:00


Millaisille yrityksille Kiina sopii, mihin jakelukanaviin ja
millä tuotteilla idän jättimarkkinalle voi pyrkiä

Markkinaselvitysmatka ja työpajat keväällä 2018

Kiina muodostaa maailman suurimman markkina-alueen, joka kiinnostaa suomalaisia elintarvikeyrityksiä. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Menestyminen Kiinassa vaatii tarkkaa kohdeasiakkaiden fokusoimista, perehtymistä maakulttuuriin, lainsäädäntöön ja maahantuonnin vaatimuksiin.

Tule syventämään Kiina-tietouttasi ja tutkimaan, onko maa potentiaalinen kohdemarkkina yrityksellenne. Finnish Food Innovations –ohjelma ja Arktisuus-hanke järjestävät Fact finding –matkan 13.–19.5.2018 Shanghaihin ja SIAL China –messuille. Lisäksi järjestetään infotilaisuus ja kolme työpajaa Helsingissä. Matka ja tilaisuudet on suunnattu elintarvikealan pk-yrityksille, jotka haluavat lisätietoa markkinasta ja arvioivat liiketoimintamahdollisuuksiaan Kiinassa.

KIINA-miniseminaari 1.2. klo 12–16. Arktista ruokaa Suomesta Kiinan markkinoille – Ideoita markkinoiden avaamiseen ja viestintään
INTRO-työpaja 27.3. klo 12–16, Regulaatio, vientiluvat, IPR-suojaukset
IDEAFLOW-työpaja 26.4. klo 9–16, Jakelutiet, tuotekehitys ja pakkaus
INNOVATIONS GO-työpaja 7.6. klo 9–16, Matkan tulokset, jatkotoimenpiteet ja verkostoituminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä

Tilaisuudet järjestetään Flavour Studiolla, Teurastamon Kellohallissa, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki (Tukkutori). Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta.