Infotilaisuus: Myy tuotteitasi suoraan tilalta

Päiväys ja aika
05/09/2017
18:00 - 20:30


MyyTilalta

 

Myytkö tuotteitasi suoraan tilalta ja haluat kehittää toimintaasi? Pohditko tilamyynnin aloittamista?

Paikka: Tea House of Wehmais, Pieksämäentie 234, Juva

Aika: 5.9.2017 klo 18

Lähiruoka kiinnostaa kuluttajia ja sen saatavuutta halutaan edistää. Tilaisuudessa kuulet ajantasaista tietoa tilalla tapahtuvasta elintarvikkeiden myynnistä ja tarjoilusta. Saat myös ideoita kuinka panostat tuotteiden houkuttelevaan esillelaittoon.

Infotilaisuus antaa hyvän pohjan esimerkiksi valtakunnallisen Osta tilalta -päivän 16.9.2017 järjestämiseen omalla tilalla.

Ohjelma:

klo 17.30         Kahvi- ja teetarjoilu

klo 18.00        Tilamyyjän muistilista, toiminnanjohtaja Kirsi Mutka-Paintola, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset

Tilalla tapahtuvassa myynnissä ja tarjoilussa huomioitavia seikkoja, ylitarkastajat Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen, Evira, Pk-neuvonta –hanke

Visuaalinen markkinointi: Miten meillä on luotu houkuttelevaa ostoympäristöä? yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen, TeaHouse of Wehmais/Wehmais Deli&Deko

klo 20.30     Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton. Sen järjestävät Etelä-Savon ruokaviesti ja Unelmakauppa -hankkeet yhdessä Eviran pk-neuvontahankkeen kanssa. Ilmoittaudu mukaan tästä. Katso myös lisätietoja Eviran pk-yrityksille tarjoamasta neuvonnasta linkki.

Lisätietoja: Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Etelä-Savon ruokaviesti -hanke, riitta.kaipainen@helsinki.fi, p. 044 3084569 ja Kirsi Mutka-Paintola, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, Unelmakauppa-hanke, kirsi.mutka-paintola@proagria.fi, p. 043826 7882.