”MARKKINOILLE MENO YHDESSÄ” – PuroMeetti webinaari

Päiväys ja aika
10/06/2021
12:00 - 16:00


Vientimarkkinoille pääsy sujuu parhaiten yhteistyöllä. Tule neljänteen PuroMeetti-webinaariin to 10.6.2021 klo 12 – 16 tapaamaan maailmalla toimivia vientikaupan ammattilaisia ja rakentamaan yrityksenne verkostoja vientimarkkinoille.

Ulkomaiset yhteistyökumppanit neuvovat kohdemaiden valinnassa ja markkinoille menon toimissa. He tekevät markkinaselvityksiä, partnerihakuja ja järjestävät liikeneuvotteluita, tai mitä apua tarvitsetkin päästäksenne ulkomaisiin vähittäiskaupan, HoReCa-alan ja verkkokaupan myyntikanaviin. Varaa paikkasi jo tänään! Mukaan verkostoitumaan otetaan 100 ensin ilmoittautunutta. Elintarvikkeiden valmistajat ja ruokaketjun edustajat ovat etusijalla.

Ilmoittaudu mukaan jo tänään tästä linkistä. Kerro mistä kohdemaista olet erityisesti kiinnostunut. Osallistuminen on maksutonta. PuroMeetti toteutetaan vuorovaikutteisena Zoom-webinaarina. Saat liittymislinkin sähköpostiisi.

PuroMeeteissä edistetään elintarvikeyritysten verkostoitumista ja kartutetaan kasvun ja kansainvälistymisen taitoja. PuroMeettejä järjestetään yhteensä neljä: 29.10.2020, 10.2.2021, 22.4.2021 ja 10.6.2021. Toteuttajana toimii Pienistä puroista suuria väyliä-hanke, jota päärahoittaa maa- ja metsätalousministeriö. Lue lisää hankkeesta www.puronetti.fi 

Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala – URAKKA -hanke toimii PuroMeetti -tilaisuuksien alueellisena yhteistyökumppanina Etelä-Savossa