Tuotekonseptointi Kiinaan IDEAFLOW – voit seurata webinaarista

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
26/04/2018
12:00 - 16:00


Kuinka tuote suunnitellaan, konseptoidaan ja pakataan Kiinan markkinalle? Tule ideoimaan tulevia menestysvientituotteita IDEAFLOW-työpajaan 26.4.2018 klo 9 – 16 Flavor Studioon Teurastamon Kellohalliin, os. Työpajankatu 2, 00580 Helsinki, Sörnäinen (Tukkutori).

Työpajan aiheina ovat maakulttuuri, elintarvikemarkkina ja jakelutiet Kiinassa ja kuinka tuote konseptoidaan Kiinan markkinalle sopivaksi. Kohdistuuko tuote online-myyntiin, retail-ketjuihin, HoReCa-sektorille tai muuhun jakelukanavaan. Mitä reunaehtoja kiinalainen makumaailma, värit, pakkausmateriaalit, kuljetukset ja säilyvyys asettavat tuotteille jne. Miten tietoa kiinalaisten kuluttajien mieltymyksistä ja tarpeista voi hankkia ja kuinka järjestetään kuluttajatestit Kiinassa.

Pääset sparraamaan omia tuoteaihioitanne Kiinan kaupan asiantuntijoilla. Ota tuotenäytteitä mukaasi! Paikalla on markkinan vaatimukset tuntevia tuotekehittäjiä, tuotesuunnittelijoita ja vientikaupan toimijoita.

Työpaja on suunnattu kaikille, joita Kiinan vientimahdollisuudet kiinnostavat.  Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen: info@fennopromo.fi.

Voit seurata osaa työpajasta myös webinaarin välityksellä. Tilaa webinaarilinkki sähköpostiisi!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone