Hankkeet
Digi-Märe
Lähtötilanteen analysointi
Tätä työskentelyä tukemaan olemme laatineet kuvauksen siitä, millainen on toimiva ja arvoa tuottava yrityksen johtamisjärjestelmä. Tätä kuvausta vasten peilaamme sinun yrityksesi johtamista ja toimintatapoja. Tämä auttaa meitä ja sinua löytämään yrityksesi toiminnan ja menestyksen näkökulmasta tärkeimmät johtamiseen liittyvät kehittämiskohteet.
Kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja tarkentaminen jatkovaiheessa
Kehittämisroadmap – Tiekartta paremmin johdettuun yritykseen jatkovaiheessa
Perustuen yrityksen johtamisjärjestelmän analysointiin ja suoritettuun kehittämistoimenpiteiden suunnittelutyöhön syntyy lopputulemana kehittämisalueiden tiekartta. Se priorisoi, aikatauluttaa ja vastuuttaa kunkin yrityksen johtamisjärjestelmän kehittämistyön loogisiin ja hallittavan kokoisiin tekemisiin valituilla osa-alueilla, joiden sparrauksessa olemme tukena.
Rakennamme asiakkaittemme kanssa vuorovaikutukseen, kohtaamiseen ja keskusteluihin perustuvia arvoa tuottavia yhteistyösuhteita. Toimintamme tavoite on olla laadukasta, tehokasta ja vaikuttavaa ja siksi olemme kehittäneet johtamis- ja analysointityökaluja, joita hyödynnämme työskentelyssä.
Hankkeessa on mahdollista järjestää yrityskohtaisen valmentamisen lisäksi pienryhmiä, matkoja ja koulutuksia mukana olevien yritysten tarpeen ja kiinnostuksen mukaan.
AgriHubi – Maatilayritysten osaamisverkosto
Maatilayritysten osaamisverkosto AgriHubi toimii kansallisena verkostona, joka kokoaa yhteen alan tutkimusta, neuvontaa ja koulutusta ja rakentaa vuorovaikutusta myös ruokajärjestelmän muiden toimijoiden kanssa. Verkoston tavoitteena on edistää tutkimustiedon ja tutkimukseen pohjautuvien ratkaisujen käytäntöön vientiä maatilayritysten kilpailukyvyn ja uudistumisen kehittämiseksi. Kokoamalla eri toimijat yhteen parannetaan ratkaisujen siirtymistä maatilayritysten käyttöön ja vahvistetaan niiden toiminta- ja menestymismahdollisuuksia sekä riskienhallintaa muuttuvassa toimintaympäristössä. Maatilayrityksille AgriHubi tarjoaa foorumin, jossa on mahdollista vaikuttaa ja osallistua alan koulutuksen uudistamiseen, tutkimuksen suuntaamiseen ja neuvontapalveluiden kehittämiseen. Verkostossa yrityksiä pääsee osallistumaan pilottihankkeisiin. Luke koordinoi verkoston rakentamista ja toimintaa. Verkoston toiminta käynnistyi vuoden 2021 alussa. Verkoston toiminnan käynnistämiseen on saatu rahoitusta maa- ja metsätalousministeriöstä.