Liiketoimintainnovaatiot ja digitaalisuus – koulutus- ja demotilaisuus

Päiväys ja aika
28/03/2019
13:00 - 15:00


Digitaalinen markkinointi ja digitaalisuuden hyödyntäminen ruoan alkuperän kertomisessa ovat aiheina kolmessa koulutus- ja demotilaisuudessa Etelä-Savossa. Tilaisuuksissa kuullaan ajankohtaista asiaa digitaalisuudesta sekä päästään käytännössä tutustumaan Digillä dialogia – hankkeessa yhdessä pilottiyrittäjien kanssa työstettyyn ruoka-alan sivustoon. Sivustolle yrittäjät voivat helposti tuottaa materiaalia viestiäkseen ruoan alkuperästä ja käytöstä. Tieto löytyy näppärästi QR-koodin avulla.

 

Liiketoimintainnovaatiot ja digitaalisuus – koulutus- ja demotilaisuus järjestetään torstaina 28.3. klo 13-15, Spahotel Casinolla, Kylpylaitoksentie 7, Savonlinna, Salonki-kabinetissa.

Ohjelmassa:

Mistä liiketoimintainnovaatiot syntyvät? Yrittäjän erilaiset tavat miettiä ja toteuttaa liiketoiminnan kehittämisen seuraavaa askelta, tutkimuspäällikkö Juho Pesonen, Itä-Suomen yliopisto

Käydään läpi uusia tapoja ylläpitää tuottajan ja kuluttajan vuorovaikutusta, kuinka QR-koodit liittyvät asiaan, mitä näiden uusien tapojen käyttöönotto vaatii ja esitellään Digillä dialogia -hankkeen kokeilujen tuloksia, projektipäällikkö Juha-Pekka Ontronen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Tilaisuus on maksuton. Tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen 26.3. mennessä tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta: projektipäällikkö Juha-Pekka Ontronen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, p. 040 198 1498

Tilaisuuden järjestävät Digillä dialogia – ruokatuottajien ja asiakkaiden kohtaaminen -hanke ja KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta -hanke.