Foodhub karsii välikäsiä tuottajan ja kuluttajan väliltä

Päiväys ja aika
01/02/2018
13:00 - 14:30


Tervetuloa kuulemaan mikä ihme on Foodhub? Kuinka Foodhub helpottaa lähiruuan jakelua ja saatavuutta? Miten Foodhub eroaa REKO -toiminnasta?

Unelmakauppa – elintarvikkeesta euroja -hanke järjestää aiheesta lyhyen maksuttoman valmennustilaisuuden etäyhteyden välityksellä to 1.2.2018 klo 13.00-14.30.

Aiheesta kertoo projektipäällikkö Susann Rännäri ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbundista. Susann on mukana projektissa, jossa Foodhub-toimintaa on kehitetty ja kokeillaan Uudellamaalla yhdessä tuottajien ja kuluttajien kanssa. Susanin esityksen jälkeen on mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Mietimme myös voisimmeko soveltaa Foodhub -mallia Etelä-Savossa ja löytyykö aiheen ympärille riittävästi kiinnostuneita toimijoita.

Tilaisuus tallennetaan ja se on mahdollista kuunnella myös jälkikäteen. Linkki tallenteeseen julkaistaan ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/unelmakauppahanke/

Foodhubin toiminnan lähtökohtina Uudellamaalla ovat:

  • toimii uutena tapana karsia välikäsiä tuottajan ja kuluttajan väliltä.
  • REKO-jakelua joustavampi toimitusmalli sekä kuluttajalle että tuottajalle.
    Tuottaja toimittaa tilatut tuotteet määrävälein jakelupaikkaan, josta kuluttaja hakee ne hänelle sopivaan aikaan.
  • kuluttaja tekee valitsemistaan tuotteista sopimuksen koko satokaudeksi, jolloin toimintaan sitoudutaan tiiviimmin.
  • jatkossa asiakkaiksi haetaan kuluttajien lisäksi myös suurkeittiöitä, kuten ravintoloita ja kouluja.

Etäyhteyslinkin ja osallistumisohjeiden lähettämistä varten ilmoittautumiset tilaisuuteen 30.1. mennessä käyttäen verkkosivultamme aukeavaa sähköistä lomaketta tai Kirsi Mutka-Paintola, kirsi.mutka-paintola@maajakotitalousnaiset.fi

Lisätietoja: Kirsi Mutka-Paintola, puh. 043 826 7882, kirsi.mutka-paintola@maajakotitalousnaiset.fi

Maksuttoman tilaisuuden järjestää Unelmakauppa – elintarvikkeesta euroja -hanke yhteistyössä MTK Etelä-Savo ry:n kanssa.