Luomua ammattikeittiöihin – miten se tehdään Tanskassa!

Päiväys ja aika
07/03/2018
10:30 - 15:30


Tanskassa luomu on arkipäivää ammattikeittiöissä, miten se on mahdollista ja mitä voisimme oppia? Finlandia-talolla 7.3.2018 klo 10.30-15.30 järjestettävässä seminaarissa tanskalaiset luomuyritykset kohtaavat suomalaiset tukkutoimijat ja ammattikeittiöosaajat.
Tapahtumassa kuullaan mm. miten Kööpenhaminan kaupunki toimi suunnannäyttäjänä luomun lisäämiseen koko sektorilla ja mikä on ollut tukkujen osuus menestystarinassa. Lisäksi kuullaan tarina Tanskan Fazerin huikeiden luomun käyttölukujen takana, analyysi kovimmista luomutrendeistä pohjolassa juuri nyt ja keskustellaan uudesta koulutukijärjestelmästä.
Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua tanskalaisiin luomutuotteisiin. Esittelyssä on mm. lihatuotteita ja -jalosteita, hampputuotteita, juustoja, lastenruokia, hedelmä- ja vihannestuotteita. Päivän aikana tukkutoimijoilla ja muilla tuotteista kiinnostuneilla on mahdollisuus henkilökohtaisiin tapaamisiin tanskalaisten yritysten kanssa.
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Danish Agriculture & Food Council, Pro Luomu ry ja EkoCentrian Luomua ravintola -hakupalvelu.

Tutustu päivän ohjelmaan täällä!

Osallistuminen maksutonta. Ilmoittautuminen 27.2. mennessä. Ilmoittaudu täällä!