Luomutreffit Varkaudessa

Päiväys ja aika
20/09/2022
14:00 - 17:00


Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää Luomutreffit Varkaudessa ti 20.9.2022 klo 14-17. Paikka Savon ammattiopisto/Osmajoentie 75, Varkaus, C-siipi tila V1C1014.

Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukuille. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomutuotteiden saatavuuteen liittyviä haasteita.

Tilaisuudessa on mahdollisuus esitellä ja maistattaa oman yrityksen luomutuotteita. Esittely voi tapahtua omassa esittelypöydässä tai siten, että raaka-aineet toimitetaan Sakkyn keittiöön, joka valmistaa niistä tarjottavaa tilaisuuden alkujuomaan tai kahvitukseen.

Tilaisuus on avoin kaikille ruokapalvelutoimijoille, mutta paikalle on tulossa ainakin LuRu-hankkeen pilottikeittiöitä lähialueelta.

LuRu-hankkeessa on mukana 11 julkista ruokapalvelua eri puolilta Suomea. Pohjois-Savosta mukana ovat Savon Catering/Savon koulutuskuntayhtymä sekä Varkauden kaupungin ruokapalvelut, Etelä-Savosta Samiedu sekä Järvi-Saimaan Ruokapalvelut. Pilottiruokapalvelut lisäävät hankkeen aikana luomuraaka-aineiden osuutta vähitellen kohti asettamaansa tavoitetta. Lisätietoa LuRu-piloteista: https://www.luomuravintola.fi/luru

Ilmoittaudu mukaan Luomutreffeille tästä linkistä 14.9. mennessä!