Opintomatka Etelä-Suomeen ja Ahvenanmaalle

Päiväys ja aika
19/09/2019 - 21/09/2019
00:00


Veget ja hiilet -hanke järjestää opintomatkan Etelä-Suomeen ja Ahvenanmaalle (to-la) 19.9 – 21.9.2019

Lähde tutustumaan vähähiiliseen toimintaan, hävikin hallinnan mahdollisuuksiin, lähi-, luomu- ja sesonkiruokaan ja Ahvenanmaan kuuluisiin sadonkorjuujuhliin.

Alustava ohjelma:

Torstaina 19.9 lähtö Mikkelistä klo 9.00. Kohteina Härmän Rati Järvenpää, lähi- ja luomuruoka https://www.harmanrati.fi/ Lounaan jälkeen Fredman Group Espoo https://fredmangroup.com/(digitaalinen omavalvonta, hävikkimittaukset ja Biovaaka). Yöpyminen Turussa.

Perjantaina 20.9 aamulaivaivalla Maarianhaminaan, laivalla ruokapalvelujen esittely (ruokahävikki ja kasvisruoka ruokapalveluissa). Maarianhaminassa iltapäivällä tutustumiskäyntejä mm. http://www.karl-ersfrukt.ax/ja sadonkorjuujuhlat https://skordefest.ax/fi Illallisbuffet ja yritysesittely Smakbyssä https://smakbyn.ax/fi/meista

Lauantaina 21.9 aamulla sadonkorjuujuhlien yrityskohteita ja paluu iltapäivälaivalla Turkuun, laivalla lounas. Mikkelissä ollaan noin puolen yön aikaan.

Matkan omavastuuhinta on 350 €, (lähtijöitä vähintään 10 hlö). Mukaan mahtuu 14 hlö ja silloin hinta edullisempi. Hintaan sisältyy koko matkan ajan kuljetus omalla bussilla, laivamatkat, kaksi hotelliyötä aamiaisineen (2 hh huoneessa), yksi ateria päivittäin, yritysesittelyt.

Sitovat ilmoittautumiset 1.8.2019 mennessä Merja Ylönen merja.ylonen@xamk.fi tai Eeva Koljonen eeva.koljonen@xamk.fi. Ilmoita nimesi, syntymäaika, osoitetiedot, puhelin, sähköposti ja maksajan yhteystiedot. Varausmaksu 20 % matkan hinnasta veloitetaan 9.8 ja loppumaksu 19.8.2019.

Tarkempi matkaohjelma toimitetaan ennen matkaa ja myös tarkentuu hankkeen kotisivuille www.xamk.fi/vegetjahiilet

Oikeudet muutoksiin pidätetään.