Ruoka-Saimaa -tapahtuma

Päiväys ja aika
08/11/2017
16:00 - 19:00


Lähiruoan merkitys on kasvanut huimasti viime vuosina. Lähiruoan tärkeydestä puhutaan jatkuvasti. Kuluttajat haluavat nauttia lähiruoasta, mutta liian usein törmätään vielä saatavuusongelmaan. Ruoka-Saimaa -tapahtumassa 8.11.2017 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Savonniemisalissa, Savonnimenkatu 6, kohtaavat tuottajat, jalostajat ja lähiruoan ostajat ammattikeittiöistä ja kaupoista.

Ruoka-Saimaa -tapahtuman lähiruokamessuilla (klo 16-19) sinulla on mahdollisuus tutustua paikallisten elintarviketuottajien ja -jalostajien tuotevalikoimiin. Tutustumisen lomassa voit seurata Savonniemisalin ohjelmalavan tarjontaa.

Tapahtuman avaus klo 16.15
Elinkeinojohtaja Janne Weander, Savonlinnan Yrityspalvelut

Ravintopalvelut lähiruoan käyttäjänä klo 16.45
Ravintolapäällikkö Tomi Tuominen, XAMK-ravintopalvelut

Sähköinen media yrityksen käyntikorttina klo 17.30
Suunnittelija Tommi Pälli, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, eKampus

Komedienne Hannele – Saimaa ja luontosuhde klo 18.15
Kulttuurikiska

Tilaisuuden ohessa kahvitarjoilu ja pientä purtavaa.

Jotta tilaisuuden järjestäjät ja esittelijät osaavat varata riittävästi maistiaisia, niin ilmoitathan pe 3.11. mennessä montako yrityksestänne osallistuu tilaisuuteen alla olevan ilmoittautumislinkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/FE66253327C9BDAA.par

Ruoka-Saimaa -tapahtuman järjestää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Etelä-Savon ruokaviesti -hankkeessa, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Etelä-Savon Ely-keskus. Mukana järjestelyissä on restonomiopiskelijaryhmä.

 

Lisätietoja: Taina Harmoinen, projektipäällikkö, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, taina.harmoinen(at)xamk.fi, 040 662 5560