Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi -seminaari

Päiväys ja aika
10/11/2022 - 11/11/2022
09:00 - 15:30


Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi -seminaari kokoaa koolle hyvinvointi-, matkailu- ja ravitsemisalojen asiantuntijat ja ammattilaiset Saimaa Stadiumille Mikkeliin 10.-11.11.2022!

Tapahtuma alkaa torstaina 10.11.2022 klo 9 avauspuheenvuorolla Mikkelin Saimaa Stadiumilta, jonka jälkeen siirrytään asiantuntijoiden puheenvuoroihin. Tapahtumaan ilmoittautuneet voivat tulla katsomaan esiintymisiä Saimaa Stadiumin Vire-tilaan 2. kerroksessa, tai katsoa esityksiä striimattuna Youtubesta.

Katso tapahtuman esiintyjäaikataulu täältä.

Puheenvuorojen rinnalla on mahdollista osallistua erilaisiin sivuohjelmiin Active Life Labin tiloissa Saimaa Stadiumin 2. kerroksessa:

  • LepoSyke-tilassa on kokeiltavissa erilaisia VR- ja AR-pelejä. Sieltä löytyy myös OiOi-seinällä varustettu työskentelytila, jonne voit vetäytyä hengähtämään virtuaalisen luonnon pariin.
  • Smart Gym -kierroksella pääset tutustumaan lähemmin Älysalin eri laitteisiin ja toimintoihin. Älysalilta löytyy kuntosalilaitteilla pelattavia pelejä, ja lihasaktiivisuuden tutkimiseen voit päästä tutustumaan EMG-shortsien kautta.
Torstai-iltana sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen hyvän ruoan äärellä ainutlaatuisessa miljöössä Saimaan rannalla. Omakustanteinen, tapahtumavieraiden päivällinen järjestetään Kenkäverossa. Kenkävero on upea pappilamiljöö ja suosittu matkailukohde Mikkelissä aivan Saimaan rannalla. Hinta 40 euroa maksetaan paikan päällä.
Seminaari sivuohjelmineen on maksuton.  Järjestäjinä Xamk Vaikuttavat hyvinvointipalvelut ja Vastuulliset ruokapalvelut.
Kurkkaa ohjelma ja ilmoittaudu täältä: https://activelifelab.fi/…/tulevaisuuden-kestava…/