Tuotekonseptointi Kiinaan IDEAFLOW – voit seurata webinaarista

Päiväys ja aika
26/04/2018
12:00 - 16:00


Kiinnostaako Kiinan markkina yritystänne? Ota kaikki hyöty irti kevään valmennuspäivistä

Millaisille yrityksille Kiina sopii, mihin jakelukanaviin ja millä tuotteilla idän jättimarkkinalle voi pyrkiä? Kiina on maailman suurin markkina-alue, joka tarjoaa valtavan myynnin potentiaalin online-kaupassa, retail- ja HoReCa-alalla. Maa on kuitenkin haasteellinen viennin kohdemaana. Tule kevään valmennuspäiviin saamaan kokonaispaketti Kiina-tietoutta ja syventämään ymmärrystäsi maakulttuurin eritysvaatimuksista. Pääset tutkimaan, onko Kiina sopiva tulevaisuuden kohdemarkkina yrityksellenne ja jos vientimahdollisuuksia aukeaa, mitkä ovat oikeat eväät markkinalle etenemiseen.

To 26.4. klo 9 – 16 Tuotekonseptointi Kiinaan. Miten kehität uuden tuotteen tai sovitat nykyisen tuotteesi Kiinan markkinalle. Paikka: Flavor Studio, Tukkutori, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki.

Työpajan aiheina ovat maakulttuuri, elintarvikemarkkina ja jakelutiet Kiinassa ja kuinka tuote konseptoidaan Kiinan markkinalle sopivaksi. Kohdistuuko tuote online-myyntiin, retail-ketjuihin, HoReCa-sektorille tai muuhun jakelukanavaan. Mitä reunaehtoja kiinalainen makumaailma, värit, pakkausmateriaalit, kuljetukset ja säilyvyys asettavat tuotteille jne. Miten tietoa kiinalaisten kuluttajien mieltymyksistä ja tarpeista voi hankkia ja kuinka järjestetään kuluttajatestit Kiinassa.

Pääset sparraamaan omia tuoteaihioitanne Kiinan kaupan asiantuntijoilla. Ota tuotenäytteitä mukaasi! Paikalla on markkinan vaatimukset tuntevia tuotekehittäjiä, tuotesuunnittelijoita ja vientikaupan toimijoita.

Työpaja on suunnattu kaikille, joita Kiinan vientimahdollisuudet kiinnostavat.  Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen: info@fennopromo.fi.

Voit seurata osaa työpajasta (klo9.55-11.30) myös webinaarin välityksellä. Tilaa webinaarilinkki sähköpostiisi!

Lue lisää tilaisuuden ohjelmasta IDEAFLOW_työpaja_Kiina_260418_Helsinki
Ilmoittaudu info@fennopromo.fi

Tulossa

To 7.6. klo 9 – 16 Shanghaihin tehtävän Fact finding -matkan (13. – 19.5.) tulosten purku ja verkostoituminen Kiinan kaupan toimijoiden kanssa, paikalla mm. logistiikkatoimijoita ja muita vientikaupan tekijöitä. Paikka: Flavor Studio, Tukkutori, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki. Ilmoittaudu info@fennopromo.fi

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tervetuloa!

Lisätiedot:
Finnish Food Innovations-ohjelma, +358 40 833 7727, info@fennopromo.fi