Valtakunnalliset Luomupäivät

Päiväys ja aika
06/11/2019 - 07/11/2019
09:00 - 17:00


Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään tänä syksynä Jyväskylässä. Tapahtumapaikkana toimii Sokos Hotel Aleksandra rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tapahtuman teemoja ovat hiiltä sitovat viljelymenetelmät sekä luomusiemen- ja vihannestuotanto. Osallistujat pääsevät tutustumaan paikallisiin yrityksiin niin yleisohjelmassa kuin retkilläkin.

Tapahtuman iltajuhla järjestetään hotelli Versossa, joka on tunnettu lähiruokavoittoisista menuistaan. Samassa yhteydessä palkitaan Vuoden Luomuyritys. Kilpailuun voi osallistua tämän linkin takaa: www.luomuliitto.fi/vuoden-luomutuote-ja-vuoden-luomuyritys-kilpailut-avattu.

Syksyn Luomupäivien ohjelma julkaistaan OKRA-messuilla heinäkuun ensimmäisellä viikolla, jolloin myös tapahtumaan ilmoittautuminen avautuu. Tapahtuman tiedot päivittyvät osoitteessa luomu.fi/luomupaivat. Pysyt ajan tasalla myös seuraamalla Luomuliiton somekanavia.

Tervetuloa!

Suomen suurin luomualan tapahtuma tuo yhteen luomutoimijat viljelijöistä virkamiehiin, opiskelijoista tutkijoihin. Tapahtuman järjestää Luomuliitto yhteistyössä Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -hankkeen, Luomuinstituutin, ProAgrian ja Keski-Suomen luomuyhdistyksen kanssa. Tapahtumaa tukee maa- ja metsätalousministeriö.