Rahoitusinfo verkkolähetyksenä: Kokemuksia yritysryhmähankkeista

Päiväys ja aika
23/03/2017
10:30 - 11:15


Aika: 23.3.2017 klo 10.30-11.15

Yhteistyöhankkeisiin tarkoitetulla rahoituksella ryhmä yrityksiä voi kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Kehittäminen voi liittyä esim. tuotannolliseen yhteistyöhön, markkinointiin tai myyntiyhteistyöhön tai tuoteperheen suunnitteluun. Rahoitusta myönnetään Manner-Suomen maaseutuohjelmasta.

Kokemuksia yritysryhmähankkeen toteuttamisesta voi kuulla verkossa 23.3.2017 klo 10-30-11.15. Yrttiaikaan-hankkeessa yritysryhmälle luotiin oma brändi ja tuotteille yhteinen ulkoasu, kokemuksista kertoo Kati Haipus. Elintarvikkeet yhdessä uusille markkinoille –ryhmän tavoitteena oli päästä kainuulaisilla tuotteilla Etelä-Suomen markkinoille ja näistä kokemuksista kertoo puolestaan Lassi-Pekka Väisänen Kainuun Etu Oy:stä.

Ilmoittaudu

Tilaisuus myös nauhoitetaan ja tallenne on jälkeenpäin katsottavissa www.aitojamakuja.fi – materiaalit – tilaisuuksien materiaalit.

 

Tilaisuuden järjestävät Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa LUMOA ja Pro Luomu ry:n Luomu -koordinaatiohankkeet yhteistyössä.