Kokkaa kotimaisia sesonkiherkkuja juhannuksena

23.06.2016 Ajankohtaista | Kirjoittanut: Taina

MTK:n tiedote 22.6.2016:

Kokkaa kotimaista ja suosi sesongin herkkuja juhannuksena

Suomen suvi on parhaimmillaan ja on aika juhlistaa keskikesää kattamalla ruokapöytään kotimaisia sesonkiherkkuja. Juhannus on meille suomalaisille kesän kohokohta ja samalla koko kesäkauden tärkein ruokajuhla. Syödään yhdessä!

Uudet perunat ja tillitupsu, grillistä kuuma makkara ja herkulliset lihat, savukala, tuore leipä, raparperi ja mansikat, kylmä juoma – kesä! Ruoka liittyy kiinteästi juhannuksen tunnelmaan. Kattamalla pöydän koreaksi hellimme makuhermoja ja syömällä yhdessä nautimme kesästä ja hyvästä seurasta.

Kesällä on mukava ostaa tuotteita suoramyyntipaikoista ja tehdä retkiä maaseudulle, ruuan lähteille.  Aitojamakuja.fi on valtakunnallinen elintarvikeyritysten hakupalvelu ja monipuolinen tietolähde, josta löydät niin paikallisten elintarvikeyritysten, suoramyyntitilojen sekä lähiruokakauppojen ja lähiruokaa tarjoavien kahviloiden ja ravintoloiden yhteystiedot.

Lue MTK:n tiedote kokonaisuudessaan täältä>>